PARTNERS & BORREL

HOUD werkt graag samen met anderen, maar wel alleen met bedrijven en organisaties waar we ons mee verbonden voelen. Hieronder vind je een aantal van onze samenwerkingen. Wil je ook samenwerken? Stuur dan een e-mail aan info@houd-amsterdam.nl

50/50 WOOD

50/50 Wood is een werkplaats waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op kunnen doen. 

50/50 Wood helpt ons met de bewerking van ons hout en zorgt ervoor dat alles er top uitziet! 

DELI GOTJÉ

Deli Gotjé is een delicatessenwinkel en is al jaren een begrip in Amsterdam. Onze borrelplanken zijn onder andere in deze speciaalzaak te bekijken (en te kopen). 

Ga je langs? Vergeet dan niet wat van hun overheerlijke noten - of ander lekkers - mee te nemen. Ze hebben meer dan genoeg aanbod aan borrelhapjes. Tip van HOUD: probeer de gedroogde peren; wij zijn fan! 

Adres: Ferdinand Bolstraat 141 (Amsterdam, de Pijp)

 

VAN KRIMPEN

Wijnhandel Van Krimpen bestaat al 114 (!) jaar en is daarmee ook een van de oudste wijnwinkels van Amsterdam. Bij een goede borrel houden veel mensen ook van een lekkere wijn; deze kan je hier zeker vinden. Naast wijnen, heeft Van Krimpen ook een aantal van onze producten in de winkel liggen. 

Adres: Frans Halsstraat 67 (Amsterdam, de Pijp)

 

NaVijfen

Onze borrelplanken zitten ook in de de borrelpakketten van NaVijfen. Check onze webshop voor alle borrelpakketten.

NaVijfen heeft een uniek aanbod borrelproducten en maakt van borrelen een ontdekkingsreis. Iedere kaas of olijf heeft een verhaal en is door hen zorgvuldig uitgezocht (en geproeft). NaVijfen heeft veel verschillende pakketten. Onze tips: de Mokum borrel. Een borrelpakket met producten uit Amsterdam!

Benieuwd naar de mogelijkheden (voor jouw bedrijf)? Stuur ons een berichtje